TRICOX EGYÜTTMINŐSÍTÉSEK!

 

Az idei évben a tervek ellenőrzése és a MEO átvétel során is különös figyelmet fordítanak a gázszolgáltatók a készülékek MSZ CEN TR 1749 szerint égéstermék-elvezetési kategóriáinak ellenőrzésére. A C6-os minősítési kategóriával nem rendelkező gázkészülékeket csak a készülékgyártó által biztosított égéstermék-elvezető rendszerekkel összeépítve fogadják el. Cégünk több ízben kifejtette álláspontját a szabályozás műszaki szempontokat figyelmen kívül hagyó és életszerűtlen voltával kapcsolatban. Hiába vagyunk meggyőződve arról, hogy a Tricox égéstermék-elvezető rendszerek minden kategóriában azonosak vagy jobb minőségűek a készülékgyártók által kínált rendszereknél, a szabályozás következtében mégis hátrányos megkülönböztetésben részesülnek a „gyári” rendszerekkel szemben.

Úgy gondoljuk, hogy Partnereink joggal várják el tőlünk, hogy a jövőben is a megszokott minőségű égéstermék-elvezető rendszereket alkalmazhassák a lehető legkevesebb megkötés nélkül. A felmerült igényeknek megfelelően az érintett készülékgyártókkal karöltve kezdeményeztük a Tricox égéstermék-elvezető rendszerek különféle gázkészülékekkel történő összeépítési engedélyeinek (Alkalmazástechnikai Bizonyítványainak) beszerzését. Ezen folyamat első eredményeként honlapunkról letölthetők (ITT) már a Saunier Duval és a Vaillant gázkészülékekre vonatkozó bizonyítványok melyeket rövid időn belül követni fognak más készülékgyártók hasonló bizonyítványai is.

A bizonyítványok megszerzéséig javasoljuk, hogy amennyiben lehetőségük van rá a C6-os kategóriával rendelkező gázkészülékeket alkalmazását helyezzék előtérbe, így elkerülhetővé válnak az átadás során felmerülő nehézségek.

 

Keresőoptimalizálás