Tricox Mesterek éves képzése

Az idei nyáron ismét sor került a hagyományos Tricox Mesterek éves szakmai képzésére. A Tricox Mesterek csapat a legeredményesebb és magas szakmai színvonalat képviselő, a Tricox márka mellett elkötelezett kéménykivitelezők csoportja. Ebben az évben az oktatást újra egy külföldi szakmai úttal kötöttük össze. A csapat ezúttal Németországba, a Tricox nemesacél termékeit gyártó üzembe látogatott el.

A háromnapos út során egy egész napot tölthettek el az üzemben, ahol a gyárlátogatáson kívül a cég műszaki szakemberei mutatták be a cég rozsdamentes acél füstgázelvezető rendszereit, valamint önhordó kéményrendszereit is.

A gyártócsarnokokban tett látogatás mindenkit meggyőzött arról, hogy a cég folyamatos fejlesztései, magas minőségű ipari és rendszer jellegű kéményei méltán segítették a Tricox márkát Magyarországon piacvezető szerephez.

A szakmai utat kiegészítette hazafelé egy városnézés Nürnbergben is, ahol az óvárossal lehetett ismerkedni és búcsúzóul egy bőséges ebédet elkölteni.

Reméljük, hogy a Tricox Mesterek sok és hasznos információval tértek haza és a Tricox termékeket továbbra is elégedetten tudják használni munkájuk során.

Köszönjük minden partnerünknek a részvételt!

Keresőoptimalizálás